Gratis verzending vanaf 100€
Shipping to BE & NL
Verzending binnen 2 werkdagen
Wekelijks nieuwe collectie

Geboortelijst bij Mila & Me: voordelen

Jullie geboortelijst .... onze passie

Je baby verdient het allerbeste. Kies je voor een geboortelijst bij Mila & Me dan kies je voor persoonlijke service & de leukste artikelen. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van het allerbelangrijkste ..... jullie baby.

 

 

Je lijst samenstellen wanneer het jullie past

In onze hedendaagse samenleving hebben we allemaal weinig tijd. Omdat het leggen van jullie geboortelijst een onvergetelijke ervaring moet worden openen wij ook 's avonds na sluitingstijd voor jullie onze deuren om dit in alle rust te kunnen ervaren. Er is niets leuker dan je voorbereiden op de komst van jullie kindje, daarom beslis je zelf in welke maand van je zwangerschap je klaar bent om je geboortelijst te komen leggen.

 

 

Niets moet, alles mag

Twijfelen jullie om bepaalde artikelen op je geboortelijst te zetten? No needs. Alle artikelen (met uitzondering van baby- en kinderkleding + speciale artikelen) zijn geheel vrijblijvend en niet verplicht zelf aan te kopen bij het afsluiten van jullie geboortelijst. Zie je na het samenstellen van je geboortelijst nog iets leukers of ben je iets vergeten? Geen probleem. Laat het ons weten, en wij passen dit voor je aan.

 

 

Maak een duurder artikel betaalbaar

Zijn er bepaalde items die je nodig hebt maar te duur vind om in één bedrag op jullie geboortelijst te zetten? Laat het ons weten. Misschien is het interessant om deze duurdere artikelen op te splitsen zodat jullie familie en vrienden deze in delen kunnen aankopen.

 

 

Mila & Me Online Geboortelijst

Wonen je familie en vrienden te ver van onze winkel?  Dankzij jullie prachtige online geboortelijst gekoppeld aan jullie eigen gratis babywebsite kunnen zij aankopen doen en op de hoogte blijven van al jullie nieuwtjes vanuit hun luie zetel.

 

 

Geef aan wat je snel nodig hebt

Ben je bevallen en mag je met jullie kindje naar huis, dan zijn er veel spulletjes die je dringend nodig hebt. Ook hier hebben wij voor jullie een gepaste oplossing gevonden. Zo zijn jullie in de mogelijkheid om zelf een selectie te maken van jullie favoriete artikelen die doormiddel van een ster als voorkeur artikelen op jullie geboortelijst worden weergegeven.

 

Jullie geboortelijst wordt beloond

Bij het afsluiten van je geboortelijst ontvangen jullie een bestedingsbon ter waarde van 10% van het totale bedrag van de aangekochte artikelen. Deze is  jaar geldig en kunnen jullie in onze winkel spenderen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf 100€
Shipping to BE & NL
Verzending binnen 2 werkdagen
Wekelijks nieuwe collectie