Gratis verzending vanaf 100€
Shipping to BE & NL
Verzending binnen 2 werkdagen
Wekelijks nieuwe collectie

Online een geboortelijst cadeau bestellen?

Voor iedereen die weinig tijd heeft of veraf woont maar toch graag een cadeautje van een geboortelijst wil kopen is onze online geboortelijst met babywebsite de perfecte uitkomst. Zo ben je in de mogelijkheid om vanuit je eigen luie zetel lekker te shoppen voor je familie of vrienden op het moment dat jou het beste past. Bestel je online van de geboortelijst dan wensen wij jou veel winkel plezier bij het vinden van het gepaste geschenk.

Bekijk ook na je online bestelling of reservatie de babywebsite van jullie familie of vrienden. Hierin vind je hun foto's in het fotoboek en kan je alle nieuwtjes lezen die mama & papa posten in hun blog. En om hen extra te verrassen heb je ook de mogelijkheid om je felicitaties achter te laten in hun gastenboek.

Open hier de online geboortelijst.

 

 

In de winkel een geboorte cadeau kiezen?

Kom je gezellig shoppen voor een cadeautje van een geboortelijst dan helpen wij je graag verder. In onze winkel hebben wij de geboortelijst klaar liggen. Zo kun je zelf heerlijk het perfecte cadeau kiezen. Is het ideale cadeau gescoord, dan pakken wij dit mooi voor jullie in en heb je de keuze om het geboortegeschenk zelf af te geven of door ons te laten bezorgen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf 100€
Shipping to BE & NL
Verzending binnen 2 werkdagen
Wekelijks nieuwe collectie